De Oliemolen te Heerlen is te koop!

Bekijk deze site voor meer infomatie

De drie vakantieverblijven

Er zijn totaal drie vakantieverblijven. Deze verblijven worden opgedeeld in twee appartementen genaamd "In de Nok" en "De Opkamer", alsmede het volledig vrijstaande "Bakhuys". Deze zijn allen eventueel geschikt voor langer verblijf of zelfs permanente bewoning.

De vakantieverblijven worden nu zeer regelmatig verhuurd en kent als "Comfortabel Rustpunt" een uitermate goede naam, bekijkt u bijvoorbeeld de referenties op www.bedandbreakfast.nl.

Het overnemen van de bestaande Bed and Breakfast behoort eventueel tot de mogelijkheden.

De drie vakantieverblijven in volgelvlucht

Eigen keuken

Alle verblijven beschikken over een eigen keuken voorzien van minimaal een oven, koelkast, elektrisch kooktoestel en vaatwasser.

Gashaard

Gemak bedient de mens! Niet slepen met hout of gedoe met aanmaakblokjes. Gewoon met de afstandbediening de haard aanzetten, is alles wat nodig is. Alle verblijven zijn van een gashaard voorzien.

Ruime slaapkamer

De verblijven zijn nu geënt op een verblijf van één of twee personen.

Goede badkamer voorzieningen

Alle verblijven hebben een douche en toilet gelegenheid, wat bij het appartement "In de Nok" wordt uitgebreid met ligbad en het vrijstaande "Bakhuys" overtreft dit nog verder met een bubbelbad en een warmte cabine waar je heerlijk kan genieten en bijkomen.

Het Bakhuys

Is pas gerestaureerd door volledige herbouw van het toenmalige Bakhuys en is volledig vrijstaand van de Oliemolen en kent vanaf de parkeerplaats zijn eigen toegangshek.

Bed and Breakfast

De vakantieverblijven worden nu zeer regelmatig verhuurd en kent als "Comfortabel Rustpunt" een uitermate goede naam, bekijkt u bijvoorbeeld de referenties op www.bedandbreakfast.nl. Het overnemen van de bestaande Bed and Breakfast behoort eventueel tot de mogelijkheden.

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt: €1.575.000,- k.k.


Aan deze site en de inhoud ervan kunnen geen rechten worden ontleend

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze site mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging en het doen van een bod.

Contact informatie

AdresOliemolenstraat 32
6416 CM Heerlen

Telefoon+31(0)45-7370210

Emailinfo@spauwen-vastgoed.nl