De Oliemolen te Heerlen is te koop!

Bekijk deze site voor meer infomatie

Het woonhuis

Kijkt uit over de parkeerplaats en de tuin aan de zijkant. Omdat het nagenoeg volledig is voorzien van dubbel glas blijft het straatgeluid, de warmte in de zomer en de kou in de winter buiten.

De huiskamer is voorzien van een houtkachel en biedt via de keuken direct toegang tot de binnenplaats.

Via de hal is er toegang tot het toilet en via de hal is er eveneens toegang tot de kelder die onder het woonhuis gelegen is.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 kamers bruikaar als slaapkamer of werkkamer en een ruime badkamer met dubbele wastafels en zowel een bad als een douche.

De zolderverdieping is voorzien van een ruimte voor opslag en is verder momenteel in gebruik als logeerplaats.

Het woonhuis in volgelvlucht

De entree

Zoals het hoort in een pand als dit een stoere en robuuste trap naar de eerste verdieping en verder biedt de hal toegang tot de kelder, het toilet en de huiskamer.

De huiskamer

Voorzien van een ruim zit en eetgedeelte en loopt over naar de keuken.

De keuken

Van alle gemakken voorzien. De aanrechtbladen zijn van graniet en verder voorzien van alle gebruikelijke inbouw apparatuur: oven, magnetron, koelkast, elektrisch kooktoestel en vaatwasser.

De badkamer

Ruime badkamer die uitkijkt over de binnenplaats en voorzien is van een bidet, toilet, douche, bad en dubbele wastafels. Voor extra comfort is de badkamer voorzien van vloerverwarming.

De slaapkamer

Gelegen op de eerste verdieping is een ruime slaapkamer. Op de eerste verdieping is nog een kamer aanwezig die te gebruiken is als slaap en/of werkkamer.

De zolder verdieping

Ruime open ruimte die voor velerlei woon toepassingen te gebruiken is.

Vraagprijs

De vraagprijs bedraagt: €1.575.000,- k.k.


Aan deze site en de inhoud ervan kunnen geen rechten worden ontleend

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze site mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging en het doen van een bod.

Contact informatie

AdresOliemolenstraat 32
6416 CM Heerlen

Telefoon+31(0)45-7370210

Emailinfo@spauwen-vastgoed.nl